Écht even op vakantie

Op onze kleine camping vind je 20 ruime staanplaatsen en een paar huurcaravans. Op het hele terrein is gratis wifi. Je huisdier mag gewoon mee, mits je hem aanlijnt en hij niet voor overlast zorgt. Voor de ouderen onder ons is er een jeu-de-boulesbaan en voor de kinderen een speeltuin met trampoline. Regent het een keer? Dan vermaken jullie je in onze recreatieruimte met tv en diverse spellen, voordat je een lekker warme douche neemt in ons sanitairgebouw. Morgen is het vast weer opgeklaard en tijd voor een fijne wandeling of fietstocht. Of een bezoek aan het historische ’s-Hertogenbosch, dat slechts op 10 km afstand ligt. Kijk, dat noemen wij nou vakantie.

 

Van schapenwei tot camping

Op de plek waar nu gekampeerd wordt, liepen vroeger de 100 schapen van Marij’s vader Mies te grazen. Inmiddels wonen wij, Marij en Cor, alweer jarenlang in het ouderlijk huis. Onze plannen om de lap grond te veranderen in een camping kregen met de tijd steeds meer vorm. We zijn graag onder de mensen en het runnen van een camping leek ons ideaal voor na onze actieve werkloopbaan. We begonnen met de aanleg van een jeu-de-boulesbaan in de tuin. Daarna werden knotwilgen en fruitbomen geplant en met de komst van onze kleinkinderen kwam er ook een speeltuin. In 2016 was het terrein compleet en openden we onze mini-camping De Miesboule. Met een eervolle knipoog naar vader Mies en de jeu-de-boulesbaan waar het allemaal mee begon.

 

Seizoen & tarieven

Onze minicamping is geopend van april tot oktober .

Onze tarieven:
Kampeermiddel 2 personen € 22,00 per overnachting.
Meerdere personen € 5,00 per overnachting.
Kinderen t/m 11 jaar. € 4,00 per overnachting.
Bijzet tentje. €. 6,00 per overnachting.
Bezoekers. €. 3,00 per dag.

Seizoen plaatsen zijn bespreekbaar.
Tarieven zijn exclusief overheidsheffingen € 1,50 pppn vanaf 12 jaar.

Heeft u vragen of tips mail of bel ons gerust.

 

PAASPOP 2025 HELEMAAL VOLGEBOEKT .

 

Voor een langere periode is het tarief bespreekbaar. Heb je geen eigen caravan of tent? We hebben ook enkele caravans staan die je kunt huren.