Schijndel, parel in de Meierij

Onze kleinschalige camping ligt midden in de Meierij, als je het ons vraagt de mooiste regio van Brabant. Ons dorp Schijndel en het gebied eromheen is ideaal om te fietsen en wandelen. Op een paar honderd meter bevinden zich meerdere fietsknooppunten en wandelroutes. Onderweg kom je voldoende terrassen, restaurants en cafés tegen voor een verdiende pauze. Je kunt natuurlijk ook genieten van een hapje en drankje bij onze eigen bistro voordat je verder de regio in trekt. Onze camping is gunstig gelegen, met de steden Den Bosch, Eindhoven, Veghel en Uden om de hoek.

 

Wat is er te doen in Schijndel?

Naast fietspaden, wandelroutes en volop horeca-gelegenheden is er méér. In onze landelijke omgeving vind je op loopafstand Manege De Molenheide en binnenzwembad De Molenheide, dat met haar glijbaan, bubbelbaden, kinderbad, wedstrijdbad en recreatiebad voor uren plezier zorgt. Eenmaal in het centrum van Schijndel kun je niet om de unieke Glazen Boerderij heen. Even een ijsje eten, gezellig shoppen en een terrasje pakken; het kan er allemaal. Verder staat Schijndel bekend om het jaarlijkse festival Paaspop, kampeer- en sportwinkel De Wit, tuin- en doe-het-zelf-winkel Van Cranenbroek en het museum Jan Heestershuis. In de zomer vind je op de markt zelfs een heuse strandtent!

 

Haal alles uit Schijndel en omgeving

Muziek, mode of dieren? Winkelen, kunst of cultuur? Wat je interesse ook is, we staan je altijd te woord en helpen je graag verder om onze rijke omgeving te ontdekken. Om je op weg te helpen, hebben we een aantal handige tips en links op een rij gezet. Zo ben je alvast op de hoogte van wat er allemaal te doen is in Schijndel en omgeving.